• Wil je de status van je lever, nieren en darm weten?
  • Wil je weten of jouw lichaam goed kan ontgiften?
  • Wil je weten of er hormonale disbalansen aanwezig zijn?
  • Wil je weten of je cellen genoeg mineralen en sporenelementen bevatten?

 

Zoals een APK bij een auto aan het licht kan brengen, waar er iets niet helemaal goed gaat, waar er verbeterpunten zijn en welke punten er goed zijn. Zo kan ons bloed inzicht geven in waar het in je lichaam niet optimaal functioneert en waar het juist goed gaat. Dit wordt gedaan aan de hand van de zogenoemde SKB-test. Een bloedonderzoek waarbij enkel maar twee druppels bloed nodig zijn om inzicht te geven over de status van jouw lichaam. Het goede aan de SKB-test is, dat deze niet alleen informatie geeft over waar het niet helemaal goed gaat, maar ook informeert over problemen die er mogelijk aan komen. Zoals bij de APK te zien is dat de remschijven aan het slijten zijn, maar je nog steeds zonder enig probleem goed kunt remmen, zo biedt de SKB-test de mogelijkheid om problemen aan te zien komen, voordat je er last van hebt.

Door middel van het bloedonderzoek wordt overzichtelijk in kaart gebracht hoe het lichaam functioneert. Het creëert een totaalbeeld van het lichamelijke functioneren op orgaanniveau en op intracellulair niveau.

Er wordt o.a. getest op de functie van de lever, de nieren en de darmen. Daarnaast wordt er gekeken of er een disbalans is op de stresshormonen en/of de geslachtshormonen. Stofwisselingsstoornissen worden onderzocht en de hoeveelheid sporenelementen (mineralen) in de cellen. Alle informatie samen geeft een totaalbeeld van het functioneren van jouw lichaam en lichaamscellen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt er een persoonlijk advies voor je opgesteld. 

De Quick Health Scan is een snelle, effectieve manier om je gezondheidsstatus te checken! Er worden twee druppels bloed bij je afgenomen middels een vingerprik. Deze druppels worden op een bepaalde manier aangebracht op een glasplaatje. Wanneer de druppels gedroogd zijn gaan ze naar het laboratorium om daar onderzocht te worden. De uitslag wordt binnen 4 dagen naar de praktijk gestuurd, waarna er een persoonlijk advies voor je wordt samengesteld. De test is eventueel zelf, gemakkelijk thuis uit te voeren, wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen. Het materiaal wordt je dan toegezonden samen met een omschrijving en bijbehorend filmpje. Voor de Quick Health Scan, inclusief consult, betaal je slechts €125,-.

 

SKB1

Uitslag eerste bloedonderzoek.         

 

SKB2

   Uitslag tweede bloedonderzoek. Na 2 maanden behandeling met oligotherapie