Live Life Healthy is opgericht in november 2014 door Lieke Laus. Een praktijk waarin de algehele gezondheid van de mens centraal staat. Als gediplomeerd darmtherapeute, voedingsdeskundige en leefstijlcoach begeleidt Lieke mensen bij het vinden van de weg naar hun algehele gezondheid en vitaliteit. Een weg die veel mensen helaas, gedeeltelijk of helemaal, kwijt zijn geraakt. Met de hedendaagse beschikbare informatie die er te vinden is op internet en social media is het voor veel mensen lastig om de juiste weg weer terug te vinden. Gespecialiseerd in de behandeling van darmproblemen en stressreductie kunt u bij Lieke terecht voor een breed scala aan klachten. Kenmerkend aan de praktijk is dat naast de specialisaties er ook andere expertises gebruikt worden bij het vormgeven van uw persoonlijke, gezonde leefstijl en behandeling.

Heeft u geen klachten, maar heeft u toch dat juiste zetje nodig in de goede richting? Dan bent u bij Lieke aan het goede adres.

 

Foto lieke

Werkwijze


In de afgelopen jaren heeft Lieke ervaren hoe belangrijk het is om mensen kennis te geven over hoe hun eigen lichaam functioneert en reageert. Het is ontzettend belangrijk voor mensen om te beseffen dat ieder lichaam anders is en dat daardoor ook iedere behandeling anders is. Wat voor de één werkt, kan bij de ander totaal geen effect hebben. Ieder mens is uniek. Ieder individu zal bij Lieke daarom ook een andere behandeling krijgen, persoonsgericht. Om tot een persoonsgericht behandelplan te komen wordt er binnen de darmtherapie ten aller tijden gewerkt met diagnostisch onderzoek, meten is weten, en in dit geval is meten de belangrijkste schakel bij het tot stand brengen van een persoonlijk behandelplan. Binnen de body mind release therapie vinden er intensieve, persoonlijke sessies plaats die gericht zijn op het terugvinden van uw totale balans, kracht en energie.

Omdat Lieke het belangrijk vindt dat mensen hun lichaam leren begrijpen en beseffen waarom het beter voor ze is om sommige gedragspatronen te veranderen neemt Lieke graag de tijd voor u tijdens een consult. 'Je kan pas gezonder gaan leven als je weet waarom het zo belangrijk is, en je kan je klachten pas begrijpen als je weet waar ze vandaan komen. Hierdoor wordt je motivatie groter en je acceptatie makkelijker.' 

Motivatie en acceptatie zijn belangrijke factoren die nodig zullen zijn tijdens uw behandeltraject. U staat er niet alleen voor, ik zal u helpen en sturen. 

U kunt de eerste stap naar een gezonder en mooier leven zetten door hier te klikken voor een afspraak. Vervolgens zullen we een afspraak maken en samen bespreken wat voor u de beste weg is om te bewandelen. 

Bent u niet in de gelegenheid om in de praktijk te komen of woont u verder weg? Dat is geen enkel probleem. Door middel van o.a. telefonische en/of skype consulten kan er online gecommuniceerd worden. U ontvangt dezelfde aandacht, persoonlijke begeleiding en informatie als wanneer er een face-to-face consult is. Een afspraak op locatie is ook mogelijk.

 

Download de algemene voorwaarden.

 

Opleidingen


  • Opleiding Darmtherapie - Microbiologie
  • Opleiding Body Mind Release Therapie
  • Opleiding Oligotherapie
  • Opleiding Voedingstherapie
  • Opleiding Sportmasseur, Cupping Therapie & Medical Taping
  • Opleiding Personal & Medical Trainer
  • Opleiding Medische Basiskennis & Psychosociale Basiskennis

 

Partners


RP Logo                    BMR Logo