Wil jij om kunnen gaan met stress, ontspannen en vol energie in je leven staan, je minder snel irriteren aan je omgeving, je doelen nastreven en heftige gebeurtenissen uit het verleden loslaten? Dan is de Body Mind Release Methode iets voor jou!

De Body Mind Release Methode is gericht op het loslaten van angsten, overtuigingen, negatieve gedachten en gedragspatronen. Met de BMR-methode kom je weer terug in je eigen kracht en positiviteit. Je wordt mentaal rustiger en lichamelijk meer ontspannen. Veel rust en positiviteit gaat verloren door onverwerkte emoties, stressfactoren, negatieve gedachten over jezelf en je leven en traumatische ervaringen.

Door het meemaken van gebeurtenissen, waar jij een negatieve emotie aan koppelt, ontstaan er emotionele blokkades. Deze emotionele blokkades zijn energetisch van aard, dat wil zeggen dat de blokkades plaatsvinden in ons energie systeem, ze blokkeren de doorstroming van energie door je lichaam waardoor er klachten ontstaan. Deze klachten kunnen zich lichamelijk en/of geestelijk uiten. 

Emoties zijn krachtige energieën en kunnen zonder dat wij het beseffen een eigen leven gaan leiden en zich vastzetten in ons lichaam en daardoor uitgroeien tot een blokkade.

Beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen die je met je meedraagt bepalen voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt en reageert in jouw leven. Het bepaalt of iets wel of niet lukt in jouw leven, of jij succesvol bent en wat jij als persoon uitstraalt en aantrekt in jouw leven. Ze bepalen de keuzes die je maakt in je leven op het gebied van o.a. je carrière, de liefde, je gezondheid (bijv. stress- en emotie eten of smetvrees) en je ontwikkeling.

Ballast die je met je meedraagt uit zich vaak in spanningen in ons lichaam (bijvoorbeeld nekpijn of lage rugpijn), malende en strijdende gedachten, somberheid, gevoel van vastzitten, slecht slapen, darmklachten, spijsverteringsklachten, een benauwd gevoel, opkomende emoties, vermoeidheid en andere fysieke en mentale klachten.

Gelukkig kan je deze emotionele ballast zelfstandig en zonder moeite loslaten. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen en met de BMR-methode leer jij hoe je dat eenvoudig kan doen. Het loslaten is een prachtig proces, ook al lijkt het niet altijd vanzelf te gaan. De BMR-methode biedt jou nieuwe kansen en doorgroei mogelijkheden. Je vindt je eigen kracht weer terug en je haalt positieve gevoelens terug in je leven.