• Ben jij op zoek naar balans in je lichaam?
  • Wil je af van de (onverklaarbare) klachten en kwalen die je ervaart?
  • Heb je chronische klachten en/of welvaartsklachten?
  • Ben je op zoek naar jouw persoonlijke voedingspatroon?
  • Je eet al wel gezond, maar je ervaart toch klachten en voelt je niet optimaal fit. 

 

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Darmtherapie kan voor jou de uitkomst bieden! Ook als je geen tot weinig darmklachten hebt! Want darmtherapie is veel breder dan alleen maar kijken naar de gezondheid van je darmen. En daarnaast heeft je darm veel meer functies dan je denkt! De darm wordt niet voor niets het hart van je gezondheid genoemd! Het staat o.a. in verbinding met je brein, je immuunsysteem en je hormoon- en lymfe stelsel. Middels darmtherapie kom je alles te weten over de gezondheid van je darmen en welke invloed dat heeft op je totale gezondheid! Met het Darmherstel Programma breng je de evenwicht weer terug in je lichaam. 

Vandaag de dag is er nog nooit zoveel interesse geweest in gezondheid, voeding en leefstijl als nu. Mensen zijn op zoek naar zichzelf, in de hoop om zich beter te gaan voelen, meer energie te krijgen en dichter bij zichzelf te komen. 

In de dagelijkse praktijk zie ik dat de gezondheid van de mens in de afgelopen jaren verslechterd is. En in mijn overtuiging hebben mensen veel meer klachten dan ze zichzelf eigenlijk realiseren. Hoeveel mensen zijn er wel niet die darmklachten hebben, vaak vermoeid zijn, hoofdpijn hebben, menstruatieklachten ervaren en een onregelmatige stoelgang hebben. En hoeveel mensen denken wel niet dat, dat ‘normaal’ is? ‘Het hoort er nu eenmaal bij’, wordt er vaak gezegd. Maar een echt gezond lichaam is, naast het niet ziek zijn, ook vol energie, heeft geen maag of darmklachten, geen PMS-klachten, heeft een gezonde huid, geen slaapproblemen, geen ontstekingen en heeft een gezond gewicht dat bij zijn/haar bouw past. Alle gezondheidsklachten die wij als ‘normaal’ zijn gaan beschouwen en alle chronische- en welvaartsziekten die steeds vaker (en op jongere leeftijd) voorkomen zijn in feite een gevolg van een leefstijl, voedingspatroon en een darmflora die niet optimaal zijn. Alles staat in verbinding met elkaar en alles heeft invloed op elkaar. Wie had gedacht dat de darm één van de hoofdrolspelers zou zijn in jouw lichaam? En dat de gezondheid van de darm alles bepalend is voor je algehele gezondheid!

Lees op de volgende pagina’s gerust verder op welke manieren je aan je gezondheid kan werken, wat darmtherapie precies inhoudt en wat darmtherapie voor jou en je gezondheid kan betekenen. Mocht je twijfels of vragen hebben, lees dan nog even de FAQ-lijst door of neem gerust direct contact met mij op.