• Verbeter de persoonlijke effectiviteit van uw medewerkers
  • Verhoog de productiviteit binnen uw organisatie
  • Lager ziekteverzuim - minder zorgkosten
  • Breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijf vitaler te maken: stel uw eigen vitaliteitspakket samen wat binnen uw bedrijf past. 

 

De gezondheid van werkgevers en werknemers staat centraal binnen een bedrijf, binnen uw bedrijf! Vandaag de dag rijzen de zorgkosten de pan uit. Verzuimkosten ten gevolge van stressklachten en lichamelijke klachten nemen in een hoog tempo toe. Steeds meer mensen hebben te maken met leefstijl gerelateerde klachten. Een zorgwekkende ontwikkeling voor uw bedrijf. Gelukkig is deze ontwikkeling te voorkomen en te keren. 

Preventief investeren in vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en een gezonde leefstijl van medewerkers loont voor uw bedrijf. Geen symptoombestrijding maar een preventieve aanpak. Een aanpak gericht op o.a. voeding, leefstijl, coaching, stressmanagement, burn-out klachten en de behandeling van lichamelijke en/of mentale klachten. Een aanpak die speciaal op uw bedrijf en uw werknemers afgestemd wordt. Op verschillende manieren kan er begeleiding en coaching gegeven worden; individuele sessies, groepspresentaties/workshops, gezondheidsscreeningen, bedrijfsmassages, small group workouts, etc.. 

Graag gaan wij met u de uitdaging aan om van uw bedrijf een gezond en productief bedrijf te maken. We gaan samen op zoek naar de methode die het beste past bij uw bedrijf en uw werknemers. We bespreken graag in alle rust de mogelijkheden, wij komen bij u op locatie. Voor meer informatie klikt u hier